Hjelp til mer glede

Her kan du lese om noen av de punktene jeg synes er viktigst å jobbe med og være klar over for å leve et best mulig liv.

Jeg prøver å skrive kort og konkret om temaene og forskjellige teknikker. Anbefaler at hvis du leser om noe du synes virker som en god ide, at du sjekker ut kildehenvisningene eller søker videre etter mer informasjon om temaene, da mange av de er mye mer omfattende enn det jeg beskriver her. Hovedformålet her, er at du skal vite om de forskjellige punktene og slippe å bruke like mye tid på å lete etter gode verktøy som jeg selv har gjort. 

Anbefaler deg også å reflektere over hva du ønsker å oppnå, og hva som er ett normalt glede nivå. For det å gå rundt å være lykkelig hele tiden er ikke normalt. Det som er normalt er å oppleve sorg og ha tunge stunder, men det å oppleve glede og ha gode stunder er også like normalt. De fleste av mine tips og råd går ut på å prøve å redusere de tunge stundene ved å bli bedre til å takle sorg og vonde følelser, og samtidig øke antall gode stunde som vil gi deg mer glede totalt sett. 

Minnimalisme

01/01/2020

Her skal jeg ikke prøve å overbevise deg at du skal bli en minnimalist, men at du skal bli bevist på hva som gir deg verdi i livet. Slik at du kan bruke mer energi på det du virkelig ønsker og ikke sliter deg ut unødvendig.