Litt om meg og siden min.

Jeg er en som i alt for store deler av livet mitt har hatt for lite glede. Og har innsett i senere tid at jeg manglet innsikt i at jeg hadde for lite glede og hvordan jeg kunne gjøre noe med det. 

Hovedgrunnen til at jeg lager denne siden, er å hjelpe meg selv med å bli litt mer lykkelig og samtidig forhåpentligvis hjelpe en eller annen der ute som også ønsker litt mer glede i livet sitt. For uansett hva livet kaster mot deg, vil alle som er flinke til å finne gleden kunne takle det aller meste.

Jeg elsker også å lære nye ting, og synes menneskehjernen er utrolig spennende. Og jo mer jeg lærer om hjernen og hva som styrer handlingene våre, så forstår jeg hvor utrolig liten kontroll jeg har over mange av mine valg. Og ved å forstå hva man ikke kan kontrollere, vil gjøre det lettere å fokusere på det man faktisk kan kontrollere, og passe på at man ikke blir lurt av hjernen. 

Materialet til denne siden har jeg samlet inn etter å ha lest forskjellige bøker, hørt mye på podcaster, sett på youtubevideoer, hørt på forelesere og filosofert med meg selv og andre om temaer rundt glede og livsmestring. Og når jeg hører eller tenker noe jeg synes er bra, har jeg testet det ut og tilpasset det til meg selv. 

Målet er at dette skal være en side hvor man enkelt kan lære konkrete ting man kan gjøre for å gjøre livet litt bedre. Og hvis du finner noe du synes kan fungere for deg, anbefaler jeg deg å  prøve det ut og tilpasse det til deg selv. 

Jeg er ingen fagperson, og det kan være at noe av det jeg skriver om er blitt motbevist eller er feil, slik at jeg anbefaler alle å gjøre sin egen undersøkelse om temaene du ønsker å prøve ut.

De tipsene jeg kommer med som du synes er dårlige eller som du føler ikke vil kunne hjelpe deg, ønsker jeg at du hopper over og ikke bruker energien din på, men at du bruker tid på de tipsene som du føler kan være noe for deg. For alle er forskjellige og det er umulig å finne noe som passer for alle. 

Og husk! Alle fortjener å være lykkelige!